nevemzakaj

To je en tak lušni blogec, ki je dobil svoje potem, ko sem hodila po mestu in zagledala grafit. In ker so takrat že vsi imeli svoj blog, samo jaz še ne, in ker nisem vedela zakaj bi ga imela, je bilo ime več kot na mestu. A ko sem postala ponosna lastnica Fajnpiksa, se je vse spremenilo ... zdaj vem, zakaj ta blog ....

torek, januar 23, 2007

Ko se z vršacev razlega babji vrišč ...



Potem ko smo (gospa moja mama in njena 2. polovica, gospa tašča, Morska deklica, Kraljica in seveda Nadangel) s pomočjo podjetnih Gorenjcev "spregledali", da je Storžič res krasna destinacija, in ko so razgledi naokoli to samo še potrdili, smo jo strumno mahnili na vrh in za njen prvi "zimski" vzpon krstili Kraljico ... Mislim, da sem jo kar dobro mahnila ... vsaj glede na to, kak babji vrišč se je razlegal po vrhu ... Še tisti redki planinci so takoj pobegnili nekam dol v dolino ... najbrž v upanju, da jih ne bomo prehiteli in delali iste štale še na koči ... Pa smo jo, hehe ... Naj se ve, kdaj se v gorah prikaže pet babnic in en trot, ki jih drži približno pod kontrolo!

14 Comments:

Blogger pubec said...

Jože ni trot! Moram se postavit edinemu pravemu planincu v bran. Kdo vas je pa s šnopsom filal? Tipično babje: izkoristle ste tipa, ki vam je pomagal, zdaj pa na njega gladko pozabite. Jao!

7:23 pop.  
Blogger nadangel said...

ja, pač je bil pametno v ozadju, za nas pa se je postavil in se pohvalil, ko je bilo treba! In s "trotom" sem mislila samo dobro! On je bil "king of the babes", a razumeš... prisrčnca gor al pa dol! Jože je zakon in če ga ne bi blo, bi se tipov komaj otepale...že tak so se lepli na nas :) ... Pa mislim, da tut njemu ni blo hudega...Če ne drugega, je bil ponosen na svoj "harem" ...

7:37 pop.  
Blogger nadangel said...

sicer pa...kaj si mislil z "edinim pravim planincem" ... kaj pa me pa dereze pa na široko hoja pa to?! Ko si boš ti upal, se pa oglasi! Do takrat pa tišina pa glavo med knjige!

7:38 pop.  
Blogger Metatron said...

Drugič moraš pa po nagi riti našeškat pa fotkat... :) Bi vidla da če bi mele tak fotosešn, vam pa tudi Jože nebi mogu vseh planincev stran nagajat...:)

9:11 pop.  
Blogger pubec said...

@nadangel: iz zanesljivih virov ti lahko povem, da nisi planinc. Hvala bogu!

10:13 pop.  
Blogger nadangel said...

@pubec: si pa preveč natančen!
@metatron: če ne bi tak fejst pihalo, bi tut fa fotosešn nardile :) Bo treba tudi poleti v gore :)

10:15 dop.  
Blogger Skalca said...

Kaj pa domislija? Si pa ja lahko predstavljate, kaj je spodaj?!

7:54 dop.  
Blogger nadangel said...

@hci planin: DOBRODOŠLA! Ja, samo je baje lepše videt! Pač, moški :)

8:47 dop.  
Blogger Metatron said...

@hci planin: a spodaj v dolini? :)

Ah punce,... kako bi to razložil... hm! Recimo, da točno veste kako prijetno je na Uršlji gori al pa na Peci, ko sije sonce na lep poletni dan. Kar predstavljate si kako fino je gor - ampak ravno ta fantazija je tista, ki te žene da grete gor na goro in ne da ležite doma v postelji in si še naprej predstavljate kako fino bi bilo če bi bili gor.

Tako je z nami dedci - seveda si lahko (z največjo lahkoto :) ) predstavljamo kaj je spod, samo je pa boljše, če dejansko vidimo :)))))

12:11 pop.  
Blogger nadangel said...

@metatron...tole si pa zdaj tak fajn filozofsko utemeljil. Čestitke. prepričal si me.

4:45 pop.  
Blogger Metatron said...

torej se lahko spomladi nadejamo fotk iz takega fotosešna kot sem ga jaz predlagal :) ... v pričakovanju

12:22 pop.  
Blogger nadangel said...

mogoče se ti pa nasmehne sreča :)

12:56 pop.  
Blogger Mih@ said...

Tole sem pa na 10m vidu, da ste bli na Kališču :D Te rent-a-očala so legendaren štos. Če bi bil tastar oskrbnik gor bi pokazu še ene 3 take štose. Za crknt od smeha je blo včasih gor :)

LP

7:07 pop.  
Blogger nadangel said...

ja, še več takšnih štosov si želimo po slo gorah :)

3:56 pop.  

Objavite komentar

<< Home